Prothese bh kopen bij Lingerie Nijverdal

Wilt u een prothese bh online kopen? Bij Lingerie Nijverdal zijn wij gespecialiseerd in Mammacare en bieden wij diverse prothese bh’s aan. Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van de juiste prothese. U kunt altijd contact met ons opnemen of bij ons langskomen in de winkel. In een moeilijke en vaak emotionele periode hopen wij u te kunnen helpen door het samen vinden van de juiste prothese. Zodat u weer wat verlichting en zelfvertrouwen terug krijgt. Hiervoor hebben wij boven in de winkel een speciale ruimte ingericht om de prothese bh’s in alle rust te passen. Bekijk in onze webshop alvast onze prothese bh’s en speciale badmode. 

Over Lingerie Nijverdal

Welkom in onze webshop! Wij zijn Lingerie Nijverdal, een lingeriespeciaalzaak in het mooie centrum van Nijverdal. Al drie generaties lang mogen wij in onze prachtige winkel vrouwen helpen om er elke dag weer mooi en zelfverzekerd uit te zien. Bij ons vindt u een brede collectie A-merken in lingerie en badmode, vanaf de maten A tot en met I. Met onze gedegen expertise en persoonlijke aandacht staan wij graag voor u klaar in onze winkel en webshop. 

Klantenservice

Wij streven ernaar om bestellingen binnen drie werkdagen te laten bezorgen via PostNL. Voor bestellingen onder de €75,- nemen wij de verzendkosten van €6,95 voor onze rekening. Zodra wij uw bestelling hebben verstuurd ontvangt u een bevestiging per mail. Ook is het mogelijk om uw bestelling op te halen in de winkel. Bij vragen of opmerkingen over uw bestelling kunt u contact opnemen met ons via 0548-621711.