Home Mammacare

Mammacare

Lingerie Nijverdal is een lingerie speciaalzaak in het centrum van Nijverdal. Naast onze winkel hebben wij ons gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses, bijpassende lingerie en prothese badmode. Meer informatie kunt u vinden op deze pagina of in onze folder.

Mammacare

Bij Lingerie Nijverdal zijn Berlinda en Danique gespecialiseerde Mammacare adviseuses. In een moeilijke vaak emotionele periode hopen wij te kunnen helpen door het samen vinden van de juiste prothese en prothese lingerie. We merken vaak dat in deze moeilijke periode de juiste prothese weer wat verlichting en ook zelfvertrouwen teruggeeft.

Op onze eerste verdieping hebben wij een speciale ruimte ingericht voor de Mammacare. Hier nemen we in alle rust en privacy graag de tijd om samen op zoek te gaan naar de juiste prothese en prothese lingerie.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Hoe ziet een afspraak er bij ons uit?

In onze speciaal ingerichte ruimte op onze eerste verdieping  hebben wij een pasruimte gecreëerd. De pasruimte valt goed af te sluiten, daarom kunnen wij u garanderen dat er niet zomaar andere mensen per ongeluk kunnen binnenvallen. Deze ruimte is helemaal ingericht voor uw privacy. Tijdens de afspraken nemen wij dan ook alle tijd voor u. Wij beginnen altijd met een goed passende BH aan te meten, dit is een belangrijke basis. In de BH’s zitten speciale hoesjes waar de prothese in geschoven kan worden. Als we de juiste BH’s voor u hebben gevonden beginnen wij met het aanmeten van de juiste prothese. Als wij deze hebben gevonden dan vragen wij nog wat gegevens van u zodat wij de prothese kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.

 

Welke verschilldende soorten borstprotheses zijn er?

Tijdens het aanmeten zien wij welke borstprothese er bij u past om zo de beste symmetrie te bereiken. Zo heeft ieder merk zijn eigen vorm en kenmerken en is het belangrijk dat de borstprothese past bij uw wensen.

Er zijn 3 verschillende soorten borstprotheses:

  • Volledige borstprothese (ablatio, volledige borstamputatie)
  • Deel borstprothese (borstsparende operatie of reconstructie)
  • Zwemprothese (speciale prothese voor in uw badkleding)

Certificatie en erkenning

Als Mammacare leverancier zijn wij  SEMH gecertificeerd. Dit betekend dat wij volgens de richtlijnen van dit onafhankelijke en onpartijdige platvorm te werk gaan. De SEMH zorgt voor kwaliteit van hulpmiddelenzorg in Nederland. Elk jaar controleert deze stichting aan de hand van een toetsing of wij aan de kwaliteitseisen voldoen. Meer informatie over deze SEMH kunt u vinden op www.semh.info

Berlinda en Danique zijn gecertificeerd Mammacare adviseur. Dit betekend dat ze beschikken over de diploma’s als Mammacare adviseur.

 

Bekijk hier onze Mammacare brochure voor extra informatie

Lingerie

Badmode