Home Over ons

Over Lingerie Nijverdal

Lingerie Nijverdal is een lingeriespeciaalzaak in het centrum van Nijverdal met A-merken lingerie en badmode in de maten A t/m K.
De winkel wordt gerund door Berlinda en Danique: moeder en docher. In september 1991 is Berlinda samen met haar moeder Diny onder de formule Lincherie een winkel begonnen. Heel wat jaren later is dit Lingerie Nijverdal geworden en is kleindochter Danique ook in de winkel komen werken. Met hun gedegen expertise kunnen ze elke vrouw helpen er mooi en zelfverzekerd uit te zien.

Berlinda

Mijn naam is Berlinda Broekmate geboren in 1970. Ik ben eigenaresse van Lingerie Nijverdal.
In september 1991 ben ik samen met mijn moeder Diny begonnen aan de Grotestraat. Toen nog onder de formule ‘Lincherie’. In 2011 zijn wij verhuisd naar het Henri Dunantplein 3. En zijn we Lingerie Nijverdal geworden. Samen met mijn dochter Danique run ik de winkel met heel veel plezier.

Al heel wat jaren bieden wij protheses en prothese lingerie aan. Hiervoor heb ik het diploma Mammacare adviseur behaald. Samen met mijn dochter Danique die ook haar diploma heeft behaald houd ik mij veel met deze afdeling bezig.

Samen met mijn dochter Danique en de rest van het enthousiaste team hoop ik jaren te mogen genieten van mijn werk bij Lingerie.

Danique

Mijn naam is Danique Michels, ik ben de dochter van Berlinda en de kleindochter van Diny. Ontzettend bijzonder om met mijn oma en moeder in de winkel te staan. Hier ben ik dan ook erg trots op. Inmiddels werk ik al weer heel wat jaren in de winkel.

Naast het helpen van klanten houd ik me bezig met de inkoop, website en de marketing.

Het leuke aan het werken in de winkel vind ik het persoonlijke contact met de klant. Elke klant blij en zelfverzekerd de deur uit laten gaan is dan ook elke keer mijn doel.

Ik heb mezelf laten specialiseren in het aanmeten van protheses en prothese lingerie. Ik mag mijzelf dus ook Mammacare adviseur noemen want hiervoor heb ik de opleiding afgerond.

Ik hoop nog heel lang in de winkel te mogen werken en wie weet in de toekomst de winkel over te nemen.

Danielle

Mijn naam is Danielle Knobbe, ik ben getrouwd met Onno en trotse moeder van 4 kinderen.

Met veel plezier ben ik onderdeel van het gezellige en enthousiaste lingerie team.

Goede lingerie vormt de basis voor je kleding. Ik vind het geweldig om te zien hoe lingerie mensen blij maakt. Het effect is gelijk zichtbaar op het lichaam en je ziet wat een gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde het geeft. Ik wil graag iets betekenen voor de ander en mijn doel is behaald als de klant straalt en tevreden is.

Daarnaast is er bij lingerie tijd voor gezelligheid: even bijpraten met een kopje koffie of thee. Ik hoop elkaar snel te zien.

Een kijkje in onze winkel