Home Charmline

Charmline

Het water kent geen leeftijd. Zoals CHARMLINE badmode. Maar ze kent de belangrijke rol van de perfecte pasvorm. Het gaat om de juiste materialen, de gulden snede, de kleurencombinatie, de plaatsing van patronen en de ideale contouren.’

Benieuwd geworden naar de hele collectie?

Kom langs in onze winkel voor persoonlijk stylingsadvies. Onze stylistes helpen u graag met het vinden van de juiste maat.

Het kernmerk van Charmline heet “Pioneer in shapewear”. Charmline staat voor de perfecte combinatie van vorm en stijl in swimwear. De beproefde shapewear-materiaalmix wordt elk seizoen opnieuw ontworpen in zijn look en feel. Dit principe is van toepassing op alle drie de vormgevingsniveaus van de collectie: Light, Medium en Strong. Shaping betekent het toepassen van afslankende effecten door een optimale stofconstructie, het creëren van een afslankend effect door gerichte plaatsing van prints, het slim benadrukken van de taille en het decolleté met plooien, beleg, omkadering en drapering, en het stretchen van het silhouet als geheel. Charmline ensceneert de highlights van elk lichaam.